Πύργος Κανιάρη

Αμπελουργική Πολιτεία, Γεράνεια Όρη 

Ο Πύργος Κανιάρη, βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής, στους πρόποδες των όμορφων Γερανείων Ορέων, μια περιοχή που έχει λάβει τη διάκριση ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) εξαιτίας του εξαιρετικού μικροκλίματος της.

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τον Πύργο Κανιάρη, παρατηρήσαμε ότι η τεράστια έκταση των ενιαίων ιδιόκτητων αμπελώνων είναι στην πραγματικότητα κάτι πολύ περισσότερο από ένα Οινοποιείο. Τα παλιά πατητήρια, το παρατηρητήριο, το παλιό ρυάκι που είναι πια φυσιολατρική διαδρομή, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωσης, τα κτίρια της οινοποίησης, το υπόγειο κελάρι και φυσικά οι διαδρομές ανάμεσα στα αμπέλια που σου δίνουν την ευκαιρία να θαυμάσεις τα Γεράνεια Όρη και τις δύο θάλασσες που τα περιβάλλουν, προκαλούν τόσο μεγάλη εντύπωση στον επισκέπτη που ο τίτλος Πύργος Κανιάρη, δεν αρκεί για να την περιγράψει.

Έτσι δημιουργήσαμε το σκεπτικό της «Αμπελουργικής Πολιτείας: Πύργος Κανιάρη», θέλοντας να ενδυναμώσουμε την ταυτότητα της επιχείρησης και να επισημάνουμε την πολυδιάστατη πραγματικότητα της. Πιστεύουμε πως αυτή η στρατηγική απόφαση που αποτυπώνεται μέσα από τα αλληλοσυμπληρούμενα εικονίδια του λογοτύπου, επικοινωνεί άρτια τις πολλές διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης της Πολιτείας. Τέλος, η επιλογή του μπλε χρώματος, έρχεται να τονίσει το γεγονός ότι η Πολιτεία βρίσκεται ανάμεσα στις δύο θάλασσες, του Σαρωνικού και του  Κορινθιακού κόλπου.

Επισκεφθείτε το site εδώ.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κωσταβάρας 

Year: 2017
Categories: Winery, Corporate Identity, Website