Η ICONIC ΕΙΝΑΙ

Μια δημιουργική ομάδα που εξειδικεύεται στο branding και το design παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες που θα κάνουν το προϊόν σας “παράδειγμα προς μίμηση”, με μια λέξη: ICONIC. Ως επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία γνωρίζουμε πως η δημιουργικότητα οφείλει να υπηρετεί τους στόχους των πελατών μας. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουμε κάθε προϊόν ως μια ευκαιρία να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους μέσα από το δημιουργικό μας αποτέλεσμα.

Στρατηγική σκέψη που εκφράζεται σε δημιουργικές λύσεις. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εργασίας και να εφεύρουμε δημιουργικές και ταυτόχρονα στρατηγικές λύσεις που εξυπηρετούν τον βασικό στόχο: ένα προϊόν διαφορετικό, όμορφο, ένα προϊόν που δημιουργεί πωλήσεις. Γιατί, στην πραγματικότητα, αυτή είναι η δουλειά μας, να δημιουργούμε πωλήσεις.

Μια εταιρία ολοκληρωμένης επικοινωνίας. Αυτό ακριβώς είμαστε!

Όντας μια εταιρία αποτελούμενη αποκλειστικά από έμπειρους επαγγελματίες του Δημιουργικού, έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να ξοδεύουμε χρόνο ή να χάνουμε τον στόχο, που είναι πάντα οι πωλήσεις σας.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι σωστή πληροφόρηση και διάθεση να εκτεθείτε σε ιδέες που διαφοροποιούν το δικό σας προϊόν από τον ανταγωνισμό. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

BRANDING
PACKAGING
DIGITAL MEDIA
WEBSITES
DESIGN
ADVERTISING
CORPORATE IDENTITY
ILLUSTRATIONS
PHOTOGRAPHY